Jónás Judit a Csörhőkezű szerepében

Repertoár

Csörgőkezű, Vödörjáró, Dobhasú – c. zenés mesejáték

Szécsi Magda története nem is annyira mese, inkább moralitás szeretetről, barátságról, elfogadásról. A darab üzenete: az erőszak és egymás megsértése csak eltaszít minket egymástól, egyetlen lehetőségünk az együttélésre a problémák békés megoldására ha megismerjük egymást, ezen túl meg is szerethetjük egymást és egymás segítésével boldogan élhetünk.Tovább >>

Pólika c. zenés vidám színdarab az előítéletről

Kovács Apollónia a magyar és a cigány dal koronázatlan királynője. Az idős, Kossuth-díjas művészről még gondozói sem tudják, hogy ki is ő valójában, hiszen férjezett nevén mutatkozott be és szobájából nem lehet kicsalogatni.

Tovább >>

Gyere,Josephine! – c.sanzon játékest

Josephine Baker néger művésznő első budapesti látogatásának történetét mutatja be ez a zenés darab. 1928-ban járt Budapesten, amikor a színháztörténelemben példátlan módon a műsorát be kellett mutatnia a belügyminiszter előtt, hogy eldöntse műsora nem erkölcstelen-e?
Tovább >>

Fekete-Fehér hangok c.irodalmi pódiumest

Cigány-magyar-spanyol költők versei hangoznak el autentikus cigány dalokkal színesítve. (Pl.Szécsi Magda,Choli Daróczi József,Lakatos Menyhért,József Attila,Nagy László,Federicó Garcia Lorca stb.)


Az est időtartama igénytől függően 15-60 percig kérhető.

 


Tovább >>

CIGÁNYVARÁZS – ZENÉS VÁNDORLÁS

Varázslat és Utazás a roma kultúra és annak hagyományain keresztül règtől-napjainkig . Az előadás megmutatja hogyan tud egymással szimbiózisban élni tradíció és a haladás korszelleme.

Tovább >>

Balladák földjén - c. erdélyi balladák színpadi adaptációja

Minden alkotó ember kötelességének érzi, hogy átörökítsen valamit kultúránk valamelyik szeletéből saját eszköztárának segítségével. Ilyen törekvés az általunk létrehozott Balladák földjén című színházi előadás is.

Tovább >>

Vegyes házasság tragikkomédia - Új bemutató

Középkorú, több mint 20 éve Svájcban élő magyar házaspár 25 éves házassági évfordulóját ünnepli egy svájci szállodában.

Tovább >>

Állásinterjú c. zenés komédia

Úgy döntöttünk, most kezünkbe vesszük a sorsunkat és mi magunk készítünk önmagunkról, cigányokról, no meg persze a környezetünkről, amelyben élünk egy színházi előadás erejéig, szórakoztató, „megmondó”, kibeszélő, humoros, zenés műsort.

Tovább >>

Vers és Ima - a roma irodalom gyöngyszemei

Költő, színész, zenész: vers, beszéd, ének különleges egységbe olvad a színház varázslatában és a verseken át a költők élete, személyisége és a történelmi korszak is megelevenedik a színpadon.

Tovább >>

GYERMEKKAVALKÁD-SHOW – cirkusz a színházban

Előadásunk igazi csemege gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt korhatár nélkül! Összealításunkban a nézők láthatnak bohócokat, bűvészt, artistát, autentikus és standard táncosokat és énekeseket!
Tovább >>
© 2010 All Rights Reserved Cinka Panna Cigány Színház
Oszd meg másokkal is:

Oszd meg iwiwen Oszd meg Facebook-on Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Iratkozz fel youtube csatornánkra