Jónás Judit a Csörhőkezű szerepében

Repertoár

SZUNO DIKJOM! c. előadás

Gyűjtött mondák, mesék nyomán jelenetek a falusi élet rejtelmes szépségeiről egy felvonásban.

Tovább >>

Rusz Milán: Pólika c. zenés vidám színdarab az előítéletről

Kovács Apollónia a magyar és a cigány dal koronázatlan királynője. Az idős, Kossuth-díjas művészről még gondozói sem tudják, hogy ki is ő valójában, hiszen férjezett nevén mutatkozott be és szobájából nem lehet kicsalogatni.

Tovább >>

GYERMEKKAVALKÁD-SHOW

Előadásunk igazi csemege gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt korhatár nélkül! Összealításunkban a nézők láthatnak bohócokat, bűvészt, artistát, autentikus és standard táncosokat és énekeseket! A közönséget interaktív módon Tofyfy és Tofufu bohócok vezetik végig az előadáson, bemutatva fellépő barátaikat!Tovább >>

Fekete-Fehér hangok c.irodalmi pódiumest

Cigány-magyar-spanyol költők versei hangoznak el autentikus cigány dalokkal színesítve. (Pl.Szécsi Magda,Choli Daróczi József,Lakatos Menyhért,József Attila,Nagy László,Federicó Garcia Lorca stb.)


Az est időtartama igénytől függően 15-60 percig kérhető.

 


Tovább >>

Szécsi Magda: Csörgőkezű, Vödörjáró, Dobhasú – c. zenés mesejáték

Szécsi Magda története nem is annyira mese, inkább moralitás szeretetről, barátságról, elfogadásról. A darab üzenete: az erőszak és egymás megsértése csak eltaszít minket egymástól, egyetlen lehetőségünk az együttélésre a problémák békés megoldására ha megismerjük egymást, ezen túl meg is szerethetjük egymást és egymás segítésével boldogan élhetünk.Tovább >>

Forgách-Böhm-Fodor: Gyere,Josephine! – c.sanzon játékest

Josephine Baker néger művésznő első budapesti látogatásának történetét mutatja be ez a zenés darab. 1928-ban járt Budapesten, amikor a színháztörténelemben példátlan módon a műsorát be kellett mutatnia a belügyminiszter előtt, hogy eldöntse műsora nem erkölcstelen-e?
Tovább >>

Kallós-Vargyas: Balladák földjén - c. erdélyi balladák színpadi adaptációja

Minden alkotó ember kötelességének érzi, hogy átörökítsen valamit kultúránk valamelyik szeletéből saját eszköztárának segítségével. Ilyen törekvés az általunk létrehozott Balladák földjén című színházi előadás is.

Tovább >>
© 2010 All Rights Reserved Cinka Panna Cigány Színház
Oszd meg másokkal is:

Oszd meg iwiwen Oszd meg Facebook-on Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Iratkozz fel youtube csatornánkra